Saltar al contenido

Gràcies i fins prompte!

26 diciembre, 2010

El món de l’entreteniment ha evolucionat molt en els últims anys gràcies a internet. En aquest blog, us hem anat parlant al llarg d’aquestes setmanes de diferents tòpics. Pel que fa a la música, hem parlat del que suposa Spotify, dels podcasts i de Goear. El que hem estat parlant ens fa augurar que ferramentes com aquestes, a través d’internet, fan arribar a molts més usuaris la música i la ràdio. I que fan possible que els internautes canvien la pirateria per la legalitat.

Per altra banda, hem parlat del vídeo, de Youtube, de la publicitat que s’ha introduït en aquesta plataforma en aquestos últims mesos, de Seriesyonkis, i de Yodecido.com. El qual, ens ha fet poder analitzar quina evolució està tenint l’audiovisual a la xarxa, com molta gent està preferint veure pel·lícules i sèries per internet i no a la televisió. I com podem canviar la tendència de la gent a descarregar-les il·legalment mijançant iniciatives com la de Yodecido.com.

I Per últim, cap destacar, les entrades en les que hem parlat del món d’oportunitat que suposa internet quant a l’audiovisual. Internet ens acosta a la fama perquè és més fàcil que mai donar-se a conèixer arreu del món (ací). I també com pot ser un món, en part per explorar encara, perquè llançem les nostres iniciatives i aconseguim obrir-nos pas en el món de l’audiovisual (ací).

I les autores d’aquest blog, ens despedim ací, esperem que us resulten interessants les nostres entrades, que pugueu reflexionar sobre tot el que hem parlat. I que tingau iniciativa i pugeu aprofitar el potencial d’internet!

No comments yet

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: