Saltar al contenido

En viu i en directe

13 diciembre, 2010

Fa un parell de setmanes em parlaren sobre Justin.tv, reconec que al principi vaig pensar en algun tipus de pàgina web on pogueres trobar tots els concerts  de Justin Bieber. Per sort, vaig continuar escoltant i un sospir tranquil va nàixer de mi quan el meu interlocutor m’explicà el que era.

Justin TV és una manera diferent de veure televisió, programes com sèries, pel·lícules, esports i tot allò que podríem trobar en la televisió per cable però a través de la pantalla de l’ordinador connectat a la xarxa.

Una característica a ressaltar d’aquest portal és que no sols podem accedir i veure els programes, sinó que un usuari registrat pot crear el seu propi canal i transmetre la programació que vulga (com varen fer els companys amb la seua exposició sobre el Audiovisual en la red).

Justin.tv va ser fundat en octubre de 2006 amb Justin Kan, qui va començar amb la transmissió de programes col·locant-se una càmera en la gorra. Segons la pròpia web es calcula que té una mitjana de 41 milions de visites al mes i que, actualment, existeixen 428.000 canals disponibles.

Aquest servei de televisió a través d’Internet resulta molt interessant i avantatjós ja que combina dos serveis en un. A més es gratuït i una nova i bona opció per a qui exigeix qualsevol cosa millor al que la televisió per cable tradicional ofereix en l’actualitat.

Benvolguts bloggers, què penseu vosaltres? És aquesta una bona ferramenta per a tothom? O tal vegada li estem furtant el treball a tot aquell que ha perdut (bé,  potser «perdut» no siga la paraula idònia, anem a dir «invertit», que hui em senc optimista) certa quantitat d’anys (no sabria dir quants exactament amb açò de Bolonia…) estudiant per traure’s una carrera i obtindre un treball en el medi de la comunicació?


Expreseu-vos!

One Comment leave one →
  1. 14 diciembre, 2010 21:38

    Hola!
    no conocia esta herramienta! es interesante descubrir gracias a vuestro blogs cosas tan útiles como esta.
    En cuanto a la ultima pregunta es curioso, robarle trabajo ha alguien… uff! dificil tema. No sabria que decir sobre esto. Pero si que cada vez hay más competencia en el mercado, y es todo más dificil a la hora de buscar tarbajo.

    Un saludo,
    María Mora

Deja un comentario