Saltar al contenido

La innovació dóna valors

4 diciembre, 2010

400 colps és diriem la unió entre l’educació i l’audiovisual, que a través del seu blog (400 colps, altres narratives dins i fora de l’escola) pretén donar a conéixer, intercanviar i incentivar les diferents experiències TIC que es porten a termini en diferents centres escolars, així com també instituts del País Valencià. De moment ja en són vora deu els centres que col·laboren des de diferents pobles i ciutats com València, Picanya, Alzira, Carcaixent, Cullera, Alaquàs, Silla o Xiva.

Així des d’aquesta “organització” aspiren a fer-los arribar als joves noves experiències audiovisuals que els estimulen i motiven críticament i artísticament mitjançant tallers o projeccions de vídeos, entre d’altres. Com diuen al seu blog “A 400 colps pensem que podem superar certes barreres de l’educació formal perquè ens apuntem a la idea que, l’educació, pot ocórrer en qualsevol moment i en qualsevol lloc. Volem anar més enllà de l’espai virtual per facilitar l’encontre, la participació i la col·laboració d’alumnat i professorat de diferents centres interessats per l’audiovisual. Així doncs, el nostre treball sempre està en procés i en aquesta secció anirem mostrant alguns dels resultats obtinguts.”

D’entre els projectes més recents podem dir que han col·laborat amb les II Jornades de Pedagogia i Audiovisuals, amb la Secció Inquieta del Festival Inquiet 2010 o les jornades (ara en desembre) ComparTIC (podeu clicar ací per a més informació).

Però com a experiència innovadora que és i a més molt educativa, ja no sols per les experiència totalment noves de cara als alumnes, sinó també pels valors que pretenen inculcar-los a través d’aquests projectes. I és per això que volen compartir-ho i “obrir-ho” a tothom a través de la xarxa. Així, podem contactar i/o obtenir informació de 400 colps a través de DeliciousFlickr, Vimeo o Youtube.

Per tot açò anime aquest “col·lectiu” a seguir endavant, tenint en compte que és una molt bona idea ja no sols per l’ús de les TIC en les aules sinó per tots el valors que hi ha darrere d’aquest projecte…

A continuació vos deixe una de les seues creacions:

3 comentarios leave one →
 1. 4 diciembre, 2010 22:55

  Sóc Jordi Orts, psicòleg-orientador d’escolagavina (Picanya); a més coordine diverses inciatives relacionades amb el cinema i l’audiovisual entre les quals està 400 colps. Simplement donar-vos les gràcies per l’entusiasta atenció que heu prestat al blog. Dir-vos que com no podia ser menys vos he retornat l’apunt, també com La innovació dóna valors i que ‘audiovisual en la xarxa’ ja encapçala la llista d’enllaços (en-línia). Una puntualització, 400 colps no té facebook tot i que ni descar-te crear-ne un grup en alguna ocasió; l’enllaç que heu posat és al del premi espiral amb el qual hem sigut premiats enguany (3r premi en blogs de centre) . D’altra banda, si vos interessa l’educació, la xarxa, i l’audiovisual recomanar-vos que vos doneu d’alta a twitter on actualment bull la més recent informació en aquestos àmbits. El perfil de 400 colps és http://twitter.com/400colps. Així que ens seguim i molta sort amb els vostres projectes.

  Una cordial salutació.
  Jordi Orts | 400 colps admin

  • audiovisualenlared permalink*
   6 diciembre, 2010 20:31

   Moltíssimes gràcies per la vostra atenció.
   No ens esperàvem que ningú de fora dels nostres companys/es de classe ens comentara res. I ens ha sorprés molt gratament.
   I sobretot reiterar-vos l’enhorabona pels projectes que teniu encetats.

   (Ja he eliminat allò erroni sobre la pàgina al Facebook)

   Neus

Trackbacks

 1. La innovació dóna valors : 400 colps

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: